NAB 2018: Ett, två, tre och fyra släpp från Easyrig

NAB 2018: Ett, två, tre och fyra släpp från Easyrig

Quick Release, Line Guide for Serene, Paraply med inkluderad hållare, och Gimbal Flex Vest följde med till Las Vegas.

Den Umeåbaserade tillbehörstillverkaren hade ett späckat NAB i år och avtäckte hela fyra smarta nyheter. Quick Release (ingångsbilden) är den första och består dels utav en ledkula som skruvas ned i kamerans handtagsgänga (3/8"- och 1/4"-skruvar ingår), därefter klickar man på en hatt fäst i västens lina och drar åt hattens spännskruv. Trots sin ringa storlek mäktar den med imponerande 115 kilogram i kameravikt. Och, som du kan se i videon, går det kvickt att fästa lösningen.

Gimbal Flex Vest

Line Guide for Serene

Umbrella with Holder

Dessutom introducerade man ett fantastiskt tillskott i form av Gimbal Flex Vest, framtagen med mått som lämpar sig utmärkt för kvinnliga kameraoperatörer. Vidare nyheter är även Line Guide för Serene-armar, som tillåter filmning från axelhöjd, samt en fiffig paraplylösning med inkluderad hållare.

Se Newsshooters klipp från mässan här nedanför. 

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: EASYRIG, WWW.EASYRIG.SE

NAB 2018: EVS implementerar AI till videogranskningssystemet Xeebra

NAB 2018: EVS implementerar AI till videogranskningssystemet Xeebra

NAB 2018: Edelkrone introducerar prisvinnande Motion Kit

NAB 2018: Edelkrone introducerar prisvinnande Motion Kit