NAB 2018: Se Dejero demonstrera HEVC för EnGo, CellSat och GateWay

NAB 2018: Se Dejero demonstrera HEVC för EnGo, CellSat och GateWay

Komprimering och mobilnätverk på agendan i Las Vegas. 

Amerikanska Dejero besökte årets NAB i sällskap av två helt nya släpp och ett som IBC-besökarna redan har bekantat sig med. Inledningsvis demonstrerar företagets Michael Stanton den nya HEVC-kompatibla versionen av den mobila sändaren EnGo, följt av routern GateWay som slår ihop mobilanslutningar från flera operatörer och bildar ett virtuellt nätverk, som sedan efterföljs av NAB-debutanten CellSat, vars teknologi kombinerar flera nätverksoperatörer med Ku-bandet för att få bukt med begränsad täckning. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: DEJERO, WWW.DEJERO.COM

NAB 2018: DJI presenterar ny manövreringsutrustning

NAB 2018: DJI presenterar ny manövreringsutrustning

NAB 2018: Digigram visar upp tre nya AoIP-burkar

NAB 2018: Digigram visar upp tre nya AoIP-burkar