NAB 2018: NiSi ger sig in i fullformatsvärlden

NAB 2018: NiSi ger sig in i fullformatsvärlden

Överraskar med fem fullformatsobjektiv. 

Med 13 år i bagaget som en av de främsta tillverkarna av högkvalitativa filter känns det logiskt att NiSi nu tar klivet över till filmobjektivsidan. Har man lyckats bygga upp ett rykte som detta som filtertillverkare, borde man väl få en liten skjuts att etablera sig på ett så nära besläktat område.

Hur som helst, nu skrider vi vidare och tittar på vad NAB-besökarna har fått ögna på de gångna dagarna. Serien går under namnet F3 Prime Lenses och består av fem gluggar, 25 mm T2.1, 35 mm T2.0, 50 mm T2.0, 75 mm T2.0 och 100 mm CF T2.0, och kommer med PL-, EF- och E-fästen. Framöver i år kommer man utöka produktlinjen med en till brännvidd i form av en 18-millimetersglugg. 

Samtliga täcker sensorer på 46,5 millimeter och kompatibla med Arri Alexa LF, Ed Monstro VV, Panavision DXL2, Sony Venice och Canon C700 FF, med flera.

PRIS: STYCKVIS: 2 499 PUND
TILLVERKARE: NISI, WWW.NISIFILTERS.COM

NAB 2018: Ross Video lanserar videoprocessor för de största skärmarna

NAB 2018: Ross Video lanserar videoprocessor för de största skärmarna

NAB 2018: Manfrottos väsksortiment Pro Lights får tre tillskott

NAB 2018: Manfrottos väsksortiment Pro Lights får tre tillskott