PRODUKTNYHET: Caymon lanserar nytt rackskåp

PRODUKTNYHET: Caymon lanserar nytt rackskåp

SPR1042 specar 19 tum och 940 millimeters monteringsdjup. 

Caymons golvskåp SPR1042 är ett fristående tillika ventilerat rackskåp i metall på 42 höjdenheter (HE) för fast installationer (50-millimeters hjul följer med för lättare förflyttning). Här finns uppmärkta rackskenor monterade i framkant och bakkant, kallvalsat stål med två millimeters godstjocklek i ramen och 1,2 millimeter godstjocklek för metallpaneler.

Rackskenorna är justerbara i djupled. Panelerna på sidorna är avtagbara och sägs underlätta montage av utrustning och kabelanslutning. Kabelgenomföring kan göras både på ovan- och undersidan. Väggskåpet harmoniserar med ANSI / EIA RS-310D, DIN41491 och IEC 60297.

Dimension: 600 x 1985 (2055) x 1000 mm (W x H (inklusive fötter) x D) 
Vikt: 120 kg

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: CAYMON, WWW.CAYMON.EU

PRODUKTNYHET: Pekskärmsöverdrag och ramar för Sonys Bravia-skärmar

PRODUKTNYHET: Pekskärmsöverdrag och ramar för Sonys Bravia-skärmar

SNEAK PEAK: Easyrig hintar om storsläpp på NAB

SNEAK PEAK: Easyrig hintar om storsläpp på NAB