BRANSCHNYHET: Jünger Audio utser Danmon Group till svensk distributör

BRANSCHNYHET: Jünger Audio utser Danmon Group till svensk distributör

Den svenska aktören hanterar nu samtliga av Jünger Audios lösningar inom ljudbearbetning för broadcast och pro audio.

Parterna kom överens under Las Vegas-mässan NAB tidigare i år om ett avtal som berör distribution av Jünger Audios ljudbearbetningslösningar på svensk mark. Och företaget som kommer släppa ut produkterna, inkluderat D*AP, AIXpressor och flexAI, innanför Sveriges gränser är Danmon, som sedan starten 1987 levererat utrustning till svensk media. 

– Vi är glada över att börja arbeta tillsammans med Danmon Group, våra produkter passar väldigt bra in i deras produktportfölj, kommenterar Jünger Audios Managing Director Martin Schlockwerder (t.h.) och ser en stor trygghet i att alliera sig med Danmon Group, som han ser som en av den svenska broadcast-marknadens mest kunskapsrika och erfarna aktörer. 

– Vi är övertygade om att denna expertis kommer gynna oss när vi nu rör oss framåt med AIXpressor och flexAI.

Danmon Groups vd Marcus Lundahl (t.v.) instämmer.

– Jüngers produkter passar utmärkt i vårt high end-sortiment broadcast-utrustning, och tillsammans med deras expertis var det ett naturligt val för oss. Vi vill leverera den senaste teknologin till våra kunder och Junger har en väldigt intressant produktutveckling på gång. Så, vi välkomnar Junger ombord hos Danmon.

BRANSCHNYHET: Lawo utrustar nybyggt kontrollrum hos NEP

BRANSCHNYHET: Lawo utrustar nybyggt kontrollrum hos NEP

INTERVJU: Lotta Hammarstrand (Ljusdesigner)

INTERVJU: Lotta Hammarstrand (Ljusdesigner)