PRODUKTNYHET: Batterilös version av Xirium Pro

PRODUKTNYHET: Batterilös version av Xirium Pro

Neutriks ljudöverföringssystem får bukt med tidigare laddningsproblem i fast installerade system. 

Eftersom Xirium Pro inte bara används vid tillfälliga event, utan även till fast installerade system, lanserar Neutrik nu en ny batterilös version av sitt ljudöverföringssystem, skriver Sennberg på sin hemsida. Tillverkaren rekommenderar nu att de batterilösa modulerna används närhelst ett Xirium Pro-system ska installeras permanent, fortsätter man.

Innan de nya modulerna kom kunde laddningsproblem ibland uppstå i fast installerade system, berättar distributören. Om ett helt ljudsystem till exempel stängdes av på fredagskvällen och sattes ingång igen på måndagen kunde batteriet vara för dåligt och behöva laddas upp innan användning. Något som nu är löst, enligt Sennberg. 

Alla XIRIUM PRO-moduler finns numera tillgängliga utan batterier. Artikelnumret för de batterilösa modulerna slutar med "PI" som i "Permanent Installation".

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: NEUTRIK, WWW.NEUTRIK.COM

PRODUKTNYHET: NTi Audios XL2 får ny funktionalitet

PRODUKTNYHET: NTi Audios XL2 får ny funktionalitet

TEST: Adam Audio S3H

TEST: Adam Audio S3H