PRODUKTNYHET: NTi Audios XL2 får ny funktionalitet

PRODUKTNYHET: NTi Audios XL2 får ny funktionalitet

Förvandlar ljudmätaren till vibrationsmätare. 

Ett nytt vibrationsalternativ gör ljudmätaren XL2 till en vibrationsmätare, som i sin tur ger dig bredbandsmätningar och spektralanalyser i 1/3- eller oktavupplösning. XL2 kan mäta acceleration, hastighet och förskjutning (svängningar) i vibrationer inom frekvensområdet 0,8 Hz – 2,5 kHz, skriver Sennberg. 

Med detaljerade inspelningar av mätdata och ljudfiler kan du göra omfattande utvärderingar och få fram bra rapporter, hävdar man. Dessutom kommer vibrationsmätaren XL2 med FFT-analys och oscilloskop-funktion. Med ett FFT-frekvensområde mellan 1 Hz och 1,69 kHz får du detaljerad info om de uppmätta vibrationerna.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: NTI AUDIO, WWW.NTI-AUDIO.COM

BRANSCHNYHET: Telenor Norge kvalitetssäkrar med svenska Agama

BRANSCHNYHET: Telenor Norge kvalitetssäkrar med svenska Agama

PRODUKTNYHET: Batterilös version av Xirium Pro

PRODUKTNYHET: Batterilös version av Xirium Pro