BRANSCHNYHET: Audio-Technica utser Luthman till svensk distributör.

BRANSCHNYHET: Audio-Technica utser Luthman till svensk distributör.

Avtalet träder i kraft den 1 juni. 

Audio-Technica, tillverkaren av bland annat professionella trådlösa mikrofonsystem och hörlurar, har skakat hand med svenska Luthman om ett avtal som innebär att den svenska distributören representerar ljudföretaget i Sverige. Och avtalet, ja, det träder i kraft redan i morgon. 

– Vi är extremt stolta över att ha Audio-Technica i vår produktportfölj, säger Luthmans General Manager/COO, Pär Olsson (t.v.). Vi har följt företagets utveckling i över 20 år och har alltid varit imponerade av deras utrustnings kvalité och prestanda, samt alla de olika ljudapplikationer de kan användas till. Varumärket kommer bli en hörnsten i vår verksamhet från och med nu, och vi ser fram emot en långvarig relation tillsammans med Audio-Technica. 

Dre Klaassen (t.h.), Audio-Technicas Export Sales Manager kommenterar.

– Att kunna välkomna Luthman till vårt distributörsnätverk gör oss mycket glada. Företagets expertis och rykte är oöverträffat. Vi ser väldigt mycket fram emot att arbeta ihop. 

BRANSCHNYHET: Audiens exklusiv Peavey Commercial Audio-distributör i Norge

BRANSCHNYHET: Audiens exklusiv Peavey Commercial Audio-distributör i Norge

BRANSCHNYHET: Telenor Norge kvalitetssäkrar med svenska Agama

BRANSCHNYHET: Telenor Norge kvalitetssäkrar med svenska Agama