BRANSCHNYHET: Karolinska Universitetssjukhuset förbättrar arbetsflödet med VoIP-plattform

BRANSCHNYHET: Karolinska Universitetssjukhuset förbättrar arbetsflödet med VoIP-plattform

Installerar Sonys Nucleus i 31 operationssalar.

Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge väljer Sonys Nucleus som sin huvudsakliga video-över-IP-plattform. Med 31 exemplar som kommer installeras i ett nybyggt kirurgiskt centrum gör att sjukhuset nu kan hantera videobaserade arbetsflöden från operationssalarna, auditorium och undervisningssalar, samt fjärrsupport genom telestration.

Nucleus är en öppen, skalbar och leverantörsneutral video-över-IP-plattform som omvandlar kirurgisk effektivitet i arbetsflödet i dagens uppkopplade sjukhusmiljö. Det styrs av en pekskärm som möjliggör för personalen i varje operationssal att fånga, spela in och dela livevideo, stillbilder och annat digitalt innehåll med kollegor, utbildningspersonal och studenter på området. Fångat innehåll kan även associeras med andra patientjournaler och lagras centralt för säker tillgång från alla platser i anslutning till sjukhusets nätverk.

– Vi valde den lokala systeminstallatören Vingmed, eftersom NUCLEuS-erbjudandet från Sony passar våra behov bäst. Vi är väldigt glada över att arbeta med ett så stort företag som Sony eftersom de, precis som vi, har ett stort fokus på innovation, säger en talesperson för Karolinska Universitetssjukhuset.

REPORTAGE: Intinor, Umeå

REPORTAGE: Intinor, Umeå

BRANSCHNYHET: Nordisk Film förvärvar Avalanche Studios och rekryterar ny chef

BRANSCHNYHET: Nordisk Film förvärvar Avalanche Studios och rekryterar ny chef