BRANSCHNYHET: Telenor Norge kvalitetssäkrar med svenska Agama

BRANSCHNYHET: Telenor Norge kvalitetssäkrar med svenska Agama

Implementerar helhetstäckande lösningar för sitt kabel-tv-nätverk. 

Telenor i Norge har eftersökt en lösning för att få järnkoll på hela distributionskedjan – från huvudcentral, ut till slutkunden – för att bibehålla sin kvalitetsstandard. Och nu är det klart: svenska Agama Technologies är företaget som bistår med verktygen, som i det här fallet består av aktörens nätverkssonder (edgeQAM) och Scale, Agamas analys- och kvalitetssäkringsplattform. 

Enligt Tommy Hexeberg, Telenors System Manager Broadcast Services, ger detta större underhållsmöjligheter. 

– För Telenor är uppnåendet av en utmärkt kundupplevelse avgörande. Med Agamas analys- och försäkringsplattform får vi en mycket bra överblick över hela kabeldistributionskedjan i realtid, och vi kan enkelt förstå KPI:er och KQI:er på kundnivå. Agamas systems flexibilitet, prestanda och användbarhet gör det till en viktig komponent för att upprätthålla en effektiv och högkvalitativ service för våra kunder. 

Agamas CEO Mikael Dahlgren kommenterar. 

– Telenor är en flexibel kabeloperatör med höga krav och ett smart sätt att arbeta. Vi känner oss hedrade att återigen få chansen att vara deras betrodda partner inom kvalitetssäkring och videoanalys, och ser fram emot att utveckla våra produkter tillsammans med dem. 

Mikael Dahlgren, Agama Technologies

Mikael Dahlgren, Agama Technologies

 
BRANSCHNYHET: Audio-Technica utser Luthman till svensk distributör.

BRANSCHNYHET: Audio-Technica utser Luthman till svensk distributör.

PRODUKTNYHET: NTi Audios XL2 får ny funktionalitet

PRODUKTNYHET: NTi Audios XL2 får ny funktionalitet