BRANSCHNYHET: Martin Audio utser exklusiv distributör i Kanada

BRANSCHNYHET: Martin Audio utser exklusiv distributör i Kanada

Erikson Pro ny ambassadör för ljudtillverkaren på den Nordamerikanska kontinenten. 

Genom moderbolaget JAM Industries, har Erikson Pro genom åren distribuerat varumärken som Allen & Heath, Audient, Chauvet, Martin Lighting och Illuminarc. Nästa agentur att pusslas in i verksamheten är ingen mindre än Martin Audio, vilken man blir exklusiv distributör för i hemlandet. 

- Vi har spanat in Martin Audio under en längre tid och haft för avsikt att fullfölja ett avtal, berättar Erikson Pro:s vd Christian Bouchard som ser att produkterna har potentialen att slå igenom stort på den kanadensiska marknaden. 

Och när väl allt rotts i hamn kommenterade Martin Audios försäljningschef Lee Stein handskakningen mellan parterna på följande sätt:

- Vår verksamhet växer dramatiskt just nu, och vi var i behov av en partner i Kanada kapabel att både hänga med i tillväxtfarten och kunna hantera vår kundbas med yttersta professionalism. och Erikson Pro har personal med försäljningsfärdigheter och supportkunskap nog att klara detta. 

UTE NU: Monitor Maj (AV-teknik & konferens)

UTE NU: Monitor Maj (AV-teknik & konferens)

BRANSCHNYHET: Exertis tillsätter ny Head of AV Solutions

BRANSCHNYHET: Exertis tillsätter ny Head of AV Solutions