BRANSCHNYHET: Kalix kyrka förses med ny ljudutrustning

BRANSCHNYHET: Kalix kyrka förses med ny ljudutrustning

Prylar från Soundcraft, Crown, JBL och AKG räknas in i ordern. 

Församlingen i Kalix får nu en helt ny ljudupplevelse, berättar Eritech AV-teknik AB som nu har satt upp högtalare, digitalmixer, trådlösa mikrofonsystem och slutsteg. Utrustningen som nu finns på plats består av fyra stycken JBL CBT70J och ett exemplar av CBT50, en 24-kanals digitalmixer från Soundcraft av modell Si Expression 2, två stycken AKG-mikrofonsystem av typen WMS470, och slutligen, tre slutsteg från Crown, XLS1002. 

– En komplett installation av nytt, lättskött ljudsystem med digitalmixer för att enkelt kunna återkalla en grund-setup utifall någon rattat bort sig. Högtalare strategiskt placerade för att få en tydlig och jämn ljudbild i hela kyrkan. Kunden är mycket nöjd, skriver Eritech. 
 

PASSA PÅ: Panasonic arrangerar tävling med kameran EVA1 i fokus

PASSA PÅ: Panasonic arrangerar tävling med kameran EVA1 i fokus

REPORTAGE: Maskineriet bakom Eurovision Song Contest 2018

REPORTAGE: Maskineriet bakom Eurovision Song Contest 2018