PRODUKTNYHET: NEC:s nya MultiSync C-serie lovar "stilren minimalism" och "låg livstidskostnad"

PRODUKTNYHET: NEC:s nya MultiSync C-serie lovar "stilren minimalism" och "låg livstidskostnad"

Lanserar tre storformatsskärmar för mötesrum, konferensmiljöer och digital skyltning. 

C-serien finns i storlekarna 75”, 86” och 98” och har en design för att "smälta in i dagens stilrena och prylfria mötesrum", skriver man i pressutskicket. Skärmarna, som levererar en ljusstyrka på upp till 350 cd/m2, kan användas såväl horisontellt som vertikalt och är gjorda att för eliminera störande reflektioner.

Samtliga är utrustade med NEC:s Open Modular intelligence-plattform (OMi), som påstås ge "smart och sömlös uppkoppling mellan källa och skärm" och "tillhandahåller kraftfull, skräddarsydd och framtidssäkrad signage".

Enheterna kan även integreras med andra NEC enheter baserade på Open Pluggable Specification (OPS), inklusive Slot-in-datorer, Raspberry Pi-moduler, mediaspelare eller signalgränssnitt för innehållsmatning och databehandling.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: NEC, WWW.NEC-DISPLAY-SOLUTIONS.COM

BRANSCHNYHET: Digital landningsplats för Sveriges videostreaming-bransch

BRANSCHNYHET: Digital landningsplats för Sveriges videostreaming-bransch

BRANSCHNYHET: Adam Hall Group öppnar gigantiskt showroom i Frankfurt

BRANSCHNYHET: Adam Hall Group öppnar gigantiskt showroom i Frankfurt