PRODUKTNYHET: Kontrollera ditt IR-system

PRODUKTNYHET: Kontrollera ditt IR-system

Listen Technologies ListenIR LT-84 hävdas kunna förbättra täckningen i din lokal avsevärt. 

Med tiden förlorar dioder sin effekt. Det gäller även de infraröda dioderna i dina IR-sändare. Genom att byta ut dina gamla sändare mot Listen Technologies ListenIR LT-84-sändare kan man förbättra täckningen i lokalen avsevärt, skriver Sennberg. Varje LT-84 kan sända på två kanaler samtidigt och på frekvenserna 2,3, 2,8, 3,3 och 3,8 MHz.

På samma sätt fungerar Listen Technologies IR-mottagare LR-4200 och LR-5200 med iDPS, Intelligent Digital Signal Processing. Tack vare sin teknik har de en högre känslighet än traditionella mottagare och fungerar därför där många andra mottagare inte gör det.

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: LISTEN TECHNOLOGIES, WWW.LISTENTECH.COM

BRANSCHNYHET: Lars Blomgren till Endemol Shine Group

BRANSCHNYHET: Lars Blomgren till Endemol Shine Group

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions lanserar Robycam Germany GmbH

BRANSCHNYHET: Broadcast Solutions lanserar Robycam Germany GmbH