BRANSCHNYHET: ADB Stage Lighting ansluter till Wireless Solution Sweden

BRANSCHNYHET: ADB Stage Lighting ansluter till Wireless Solution Sweden

WSD kommer nu att kontinuerligt implementera sina DMX-moduler i ADB:s produkter. 

Klemantis

Klemantis

Företaget, ADB Stage Lighting, har nyligen släppt sin LED-fixtur Klemantis, som gjorde sin debut under ESC i Lissabon. Med den kommer också en trådlös DMX-modul, från Wireless Solution Sweden, och inkluderar en extern 2 dBi:s antenn som öppnar upp för långa avstånd över 2.4 GHz. En trådlös teknik som nu kontinuerligt kommer att implementeras i ADB Stage Lightings produkter, bekräftar den svenska aktören. 

– Vi är väldigt mycket glada över att kunna arbeta med ADB, säger Niclas Arvidsson, vd för Wireless Solution. Företaget har en fin formkurva och utvecklar några av de mest banbrytande produkterna för teater, och det är fantastiskt att de har valt vårt företag för trådlös DMX. Att ge användarna möjlighet att trådlöst styra sina Klemantis-armaturer öppnar många möjligheter för designers att vara mycket flexibla med sin belysningsdesign, utan att behöva överväga datakablar.

REPORTAGE: Trollywood Animation Festival, Trollhättan

REPORTAGE: Trollywood Animation Festival, Trollhättan

EVENT: Special-Elektronik arrangerar teknikevent i september

EVENT: Special-Elektronik arrangerar teknikevent i september