BRANSCHNYHET: Svenska ZetaDisplay förvärvar norska Webpro AS

BRANSCHNYHET: Svenska ZetaDisplay förvärvar norska Webpro AS

Digital signage-företaget expanderar sin internationella kundbas. 

Genom förvärvet av Webpro, ett norskt bolag som utvecklar och säljer kundanpassade lösningar inom digital signage med implementationer runt om i världen, stärker bolaget sin leveranskapacitet ytterligare och tar ett viktigt internationellt kliv inom digital signage-branschen, skriver man i pressutskicket. ZetaDisplays ambition är att fortsätta genomföra förvärv i enlighet med antagen tillväxtstrategi och aktivt ta del i den pågående konsolideringen av branschen i Europa. 

– Webpro har lyckats attrahera välrenommerade internationella kunder och tillsammans med vår plattform och organisation kan Webpros kunder ta del av ett bredare erbjudande som kan rullas ut internationellt, säger Leif Liljebrunn, CEO på ZetaDisplay.

– Det ligger både i Webpros och våra kunders intresse att ingå i en större organisation med bredare erbjudanden och med en internationell närvaro. Tillsammans med ZetaDisplay uppnår vi detta och kan erbjuda kompletta lösningar i teknikens framkant till befintliga och nya kunder, säger Trond Hatling VD på Webpro.

 

BRANSCHNYHET: UPC Hungary väljer Agama för kvalitetssäkring

BRANSCHNYHET: UPC Hungary väljer Agama för kvalitetssäkring

REPORTAGE: Kanal 75 (Stockholm)

REPORTAGE: Kanal 75 (Stockholm)