BRANSCHNYHET: UPC Hungary väljer Agama för kvalitetssäkring

BRANSCHNYHET: UPC Hungary väljer Agama för kvalitetssäkring

Svenska företaget förser en av Ungerns största operatörer för telefoni, tv och internet för helhetstäckande lösning. 

För inte så länge sedan var det Telenor som valde Agama Technologies tjänster för videokvalitetssäkring – nu är det ungerska UPC som står på tur. 

UPC Hungary är en av landets största operatörer för telefoni, tv och internet och har i dag ett kundregister på över 855 000 kunder. Genom implementeringen av Agamas lösningar får man nu järnkoll över hela varenda process i realtid. 

– Valet av Agamas moderna, mjukvarubaserade lösning gör att vi kan ge utmärkt support för både automatiserad monitorering och visuell inspektion, säger UPC:s Video Manager Tibor Szabadszallassi som nu kan övervaka hela verksamhetskedjan och få detaljrik mätbar data – från huvudcentral och ut på nätverket. 

– Det är alltid ett stort nöje att designa lösningar av detta slag till operatörer med så höga ambitioner som UPC Hungary, tycker Agamas CEO Mikael Dahlgren. Vi känner en stor ära av att ha valts ut av dem, och ser fram emot vårt samarbete. 

PRODUKTNYHET: Panasonic blir trådlöst med hjälp av IMT Vislink

PRODUKTNYHET: Panasonic blir trådlöst med hjälp av IMT Vislink

BRANSCHNYHET: Svenska ZetaDisplay förvärvar norska Webpro AS

BRANSCHNYHET: Svenska ZetaDisplay förvärvar norska Webpro AS