BRANSCHNYHET: Michiel Van Duijvendijk ny Axon-chef

BRANSCHNYHET: Michiel Van Duijvendijk ny Axon-chef

– Teamet har en fenomenal talang. och jag är stolt över att leda företaget. 

Som grundare av NEP Nederländerna för Van Duijvendijk med sig över 20 års erfarenhet till Axon. Här kommer han att arbeta tätt ihop med Axons internationella team, inräknat företagets nya CCO, Karel van der Flier, även han med bakgrund hos NEP Nederländerna.

– Vi är väldigt exalterade att ha både Michiel och Karel ombord hos i detta stadium av Axons utveckling, säger CTO:n Peter Schut. Deras erfarenhet, särskilt när det gäller live-sportsändning, hjälper oss att stärka vårt fokus på att tillhandahålla lösningar som våra kunder kan lita på, eftersom publikens förväntningar blir mer och mer krävande.

– Axons rykte om tillförlitlighet och kundfokus är oöverträffat, och under de kommande tolv månaderna kommer strategin att föras mycket närmare våra kunder. Teamet har en fenomenal talang, vilket ger spännande lösningar och en verklig konkurrensfördel för våra kunder. Jag är stolt över att leda företaget. 

 

PRODUKTNYHET: Sonys DWX-system når tredje generationen

PRODUKTNYHET: Sonys DWX-system når tredje generationen

INTERVJU: Benny Norling

INTERVJU: Benny Norling