PRODUKTNYHET: Toshiba introducerar hårddiskar för bevakning och videostreaming

PRODUKTNYHET: Toshiba introducerar hårddiskar för bevakning och videostreaming

Lanserar 3,5-tum-modellerna S300 Surveillance Hard Drive och V300 Video Streaming Hard Drive.

Som en del av 2018 års uppställning interna hårddiskar kommer nu två "kraftfulla, interna" för bevakning och videostreaming. 

S300 Surveillance är främst utvecklad för övervakning och hanterar data genererad av upp till 64 övervakningskameror. Den stödjer över åtta enhetsplatser, har en arbetsbelastning på upp till 180 TB per år och utför upp till 7 200 rpm i dataöverföringshastighet på max 248 MB/s. Modellen inkluderar även inbyggda RV-sensorer för att dämpa vibrationer på flera HDD-plattformar. Den stödjer Surveillance Network Video Recorders (sNVR), Surveillance Digital Vi-deo Recorders (sDVR), Hybrid sDVR (analog och IP) och RAID-lagring gjord för övervakning.

V300 Video Streaming är framtagen för inspelning, redigering och streaming och gör det möjligt att nyttja Digital Video Recorders (DVR), Network-Nideo Recorders (NVR), Set-Top-Boxes och TV:s på ett "effektivt och pålitligt sätt". S300 kommer i storlekarna 4, 6, 8 och 10 TB och V300 kommer i storlekarna 500 GB, 1 TB, 2 TB och 3 TB. Hårddiskarna är dessutom färgkodade utifrån användningsområden.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: TOSHIBA, WWW.TOSHIBA-STORAGE.COM

INTERVJU: Nikolai Waldman, CAN Film

INTERVJU: Nikolai Waldman, CAN Film

REPORTAGE: Trollywood Animation Festival, Trollhättan

REPORTAGE: Trollywood Animation Festival, Trollhättan