BRANSCHNYHET: Global Distribution förvärvar Symply Inc.

BRANSCHNYHET: Global Distribution förvärvar Symply Inc.

Möjliggör för Global Distribution att tillhandahålla branschledande 4K- och 8K-kompatibla lagringslösningar till en bredare bas av medieproducenter och videoproduktionsanläggningar.

symply-logo.jpg

Global Distribution har tillkännagivit förvärvet av Symply, Inc:s, en ledande designer och tillverkare av högpresterande lagringslösningar för kollaborativa arbetsflöden, inkluderat filsystemet StorNext, och stöder Linux-, Mac- och Windows-plattformar, samt anslutning via Fiber Channel, Ethernet och Thunderbolt. Alla Symply-produkter är optimerade för rich media-applikationer, samarbetsgrupper, AI-användning, molnanslutning, HDR, HFR, 4K och högre upplösningsprojekt.

– Vårt förvärv av Symply Inc. kombinerar de innovativa kundcentrerade lösningarna som utvecklats av Symply-teamet med vår långa branschnärvaro som specialistdistributör inom media och nöjesbranschen, säger Keith Warburton, vd på Global Distribution. Vi har alltid arbetat mycket nära med våra leverantörer, men att förvärva Symply öppnar riktigt spännande, nya möjligheter för oss att expandera via Symplys SAN, NAS och lagringsproduktlinjer och utveckla omfattande lösningar för media-arbetsflöden genom oöverträffade kompatibla teknologier.

BRANSCHNYHET: Integrated Systems Europe (ISE) flyttar till Barcelona

BRANSCHNYHET: Integrated Systems Europe (ISE) flyttar till Barcelona

REPORTAGE: Exceptional 3D

REPORTAGE: Exceptional 3D