BRANSCHNYHET: Hoylu signerar avtal med Diversified

BRANSCHNYHET: Hoylu signerar avtal med Diversified

Genom Hoylus lösningar ges Diversified möjlighet att konkurrera på den växande marknaden för digitala samarbetslösningar.

DIVERSIFIED-WEB-LOGO-POS-CIRCLE png.png

Hoylu, ett företag inom samarbetslösningar för företag med huvudkontor i Sverige, har tillkännagivit att man har ingått återförsäljar- och samarbetsavtal med Diversified, ett fullservice integrations- och mediateknologiföretag med säte i New Jersey, USA.

Hoylu Suite, som enligt företaget förenklar och effektiviserar digitalt samarbete på ett "smidigt och intuitivt sätt", innebär en enligt pressutskicket "viktig utökning av Diversifieds produktportfölj" och ett starkt konkurrensmedel på marknaden.  

– Diversified är en branschledande lösningsleverantör och vi är mycket glada över att kunna arbeta tillsammans, säger Stein Revelsby, vd på Hoylu. Genom detta avtal ser vi fram emot att arbeta nära Diversified med att hjälpa dess kunder och partners att implementera Hoylu Suite som en central del i sina uppkopplade kontorsekosystem. 

BRANSCHNYHET: Bauer Media ingår partnerskap med Mad Men Media

BRANSCHNYHET: Bauer Media ingår partnerskap med Mad Men Media

BRANSCHNYHET: Integrated Systems Europe (ISE) flyttar till Barcelona

BRANSCHNYHET: Integrated Systems Europe (ISE) flyttar till Barcelona