BRANSCHNYHET: Pekko Larjo ansluter till Broadcast Solutions

BRANSCHNYHET: Pekko Larjo ansluter till Broadcast Solutions

Axlar rollen som försäljningschef för nordiska marknaden. 

Broadcast Solutions Finland Oy fortsätter sin tillväxt och stärker sin position i Norden och Baltikum genom att anställa Pekko Larjo som försäljningschef för regionen. Pekko kommer att ansvara för både system- och produktförsäljning.

Antti Laurila, Director Broadcast Solutions Finland Oy, kommenterar. 

– Jag är väldigt glad över att få med oss Pekko ombord. Pekko har nästan 20 års erfarenhet av professionella video-, ljud- och broadcastprodukter och system i olika roller, inklusive försäljning och marknadsföring, support och utbildning. Han vet hur man ska uppmuntra och samarbeta med kunder samt att utveckla deras verksamhet. Pekko förstår också kunders speciella affärsbehov och processer inom olika branschsegment, så som när man skapar extra värden och nya sätt att göra saker. Jag är säker på att vi tillsammans med Pekko kommer att öka vår försäljning i regionen och få nya kunder.

VIDEO: En tur genom Cartonis stativverkstad

VIDEO: En tur genom Cartonis stativverkstad

BRANSCHNYHET: Bauer Media ingår partnerskap med Mad Men Media

BRANSCHNYHET: Bauer Media ingår partnerskap med Mad Men Media