BRANSCHNYHET: Net Insight valda för nästa generations arenanät för Österrikes bundesliga

BRANSCHNYHET: Net Insight valda för nästa generations arenanät för Österrikes bundesliga

Det nya medienätet kopplar samman tolv fotbollsarenor i Österrike med Sky Austria och MTI Teleports Network Operation Center.

Net Insight meddelar i dag att MTI Teleport har byggt ett medienät för Sky Austria baserat på den nya routern Nimbra 1060 med terabitkapacitet. Det nya medienätet kopplar samman tolv fotbollsarenor i Österrike med Sky Austria och MTI Teleports Network Operation Center, för Österrikes Bundesliga.

Nätet transporterar okomprimerade video- och datatjänster via 10 Gbps-länkar som möjliggör distribuerade arbetsflöden, vilka skapar positiva synergier för rättighetsinnehavare och produktionsanläggningar.

– Net Insights beprövade teknologi är absolut nödvändig för oss och Nimbra 1060 ger oss oöverträffad skalbarhet, säger David Müller, Director Product Management på MTI. Den gör oss ännu mer konkurrenskraftiga på nättjänstemarknaden för media och livesport.

– Vi har ett långt och gediget partnerskap med MTI Teleport tillsammans med SHM Broadcast som vi har byggt upp under årens lopp, säger Henrik Sund, vd på Net Insight. Med vår nya plattform kan vi hjälpa MTI Teleport att möta framtida behov av kapacitet och flexibilitet för livesport när vi går över till IP-baserade produktionsflöden.

PRODUKTNYHET: Kompakt 4K-drönare med röstmanövrering och ansiktsigenkänning

PRODUKTNYHET: Kompakt 4K-drönare med röstmanövrering och ansiktsigenkänning

BRANSCHNYHET: SHL och AI-företaget Sportlogiq tecknar spännande avtal

BRANSCHNYHET: SHL och AI-företaget Sportlogiq tecknar spännande avtal