PRODUKTNYHET: Laowas unika objektiv skapar surr på Kickstarter

PRODUKTNYHET: Laowas unika objektiv skapar surr på Kickstarter

Årets julklapp för den kreativa fotografen?

Ja, vad är egentligen detta? Ett objektiv kan vi alla åtminstone enas om att det är. Men intressant nog kombinerar Laowas kickstartade 24mm f/14 Macro Probe Lens egenskaperna hos både vidvinkel- och makroobjektiv. Riktigt fina närbilder i kombination med omgivningens inramning.

Dessutom gör den smala designen och längden på 40 centimeter att den lämpar sig för de riktigt svåråtkomliga ställena: grottor, med mera, med mera. Två nyheter sedan den dök upp för två år sedan är en två centimeter lång vattentät del av toppen som gör det möjligt att exempelvis ta undervattensbilder, samt en LED-ring i mynningen för belysning. 

Årets julklapp för den kreativa videofotografen? Ja, det tror vi. 

För mer information kan ni besöka Laowas Kickstartersida

PRIS: 1 500 DOLLAR
TILLVERKARE: LAOWA, WWW.VENUSLENS.NET

PRODUKTNYHET: Steadify – det mest portabla stativet?

PRODUKTNYHET: Steadify – det mest portabla stativet?

PRODUKTNYHET: Snabbjobbat intervjukit från Rode

PRODUKTNYHET: Snabbjobbat intervjukit från Rode