BRANSCHNYHET: Eclairbox etablerat i Danmark

BRANSCHNYHET: Eclairbox etablerat i Danmark

Mottagarsystemet möjliggör för biografer att säkert tanka ner innehåll via bredbandsnätet. 

Pascal Mogavero, Eclair

Pascal Mogavero, Eclair

Genom Nordisk Film, och med stöd från DIVO Post Production, tillkännagav Eclair under norska Haugesunds filmfestival att deras mottagarsystem EclairBox nu rullar på 169 av 177 danska biografer. Ett system som används av över 3 000 biografer världen över.

Biografen får alltså ett system som gör att biografinnehåll kan tankas ned säkert via bredbandsnätet. Boxen ansluts till ett Theatre Management- och ett Library Management-system för ingest av DCP:er till samtliga dukar. 

I skrivande stund slutför man planer på att expandera lösningen över hela Skandinavien. 

– EclairBox-nätverket är idag fullt utvecklat i Danmark, vilket innebär att i stort sett alla biografer över hela landet nu kan vara uppkopplade och hämta film- och trailer-DCP:er från oss på ett kostnadseffektivt och effektivt sätt, säger Eclairs Vice President Pascal Mogavero. Vi tackar Nordisk Film för deras förtroende, som har varit nyckeln till en snabb adoption av vår lösning, och vår lokala partner, DIVO Post Production, som har stött oss sedan de första dagarna av projektet.

Logo_Eclair_Company.png
 
PRODUKTNYHET: Kinefinity släpper specifikationer och pris till Mavo LF

PRODUKTNYHET: Kinefinity släpper specifikationer och pris till Mavo LF

PRODUKTNYHET: Nikons nya spegellösa system Z är här

PRODUKTNYHET: Nikons nya spegellösa system Z är här