BRANSCHNYHET: Soundware Sweden säljer nu Sonible

BRANSCHNYHET: Soundware Sweden säljer nu Sonible

Totalleverantören breddar sortimentet med ljudutrustning från hård- och mjukvarutillverkaren. 

Soundware Sverige, som är en del av Dan Technologies A/S och en integrerad del av Danmon Svenska AB, har en ny agentur i form av Sonible, meddelar man på sin hemsida. 

Sonible gör bland annat en smart USB DI-box med fokus på ljudkvalité speciellt för event och livesidan. Bara att ansluta via USB – inga drivers behövs. Inbyggd signalgenerator. Analoga in/utgångar och digital AES/EBU-utgång
— Soundware Sweden
sonible.png

Soundware Sweden
Soundware vänder sig till den professionella audiomarknanden med fokus på Broadcast, Efterbearbetning, Film, Live, Rental, Radio, Teater och TV. Vi fokuserar på ljudkvalitet - med vår mångåriga erfarenhet av professionell ljudutrustning, både som leverantör, installatör och användare, har vi en unik kunskap och kan erbjuda en produktmix som ger bästa möjliga kvalitet och kontroll, både vid inspelning, mixning och broadcast.

Vi är en totalleverantör, förutom produkter erbjuder vi även installation, driftsättning, service och support av våra produkter och system. I vår produktportfölj har vi en rad världsledande varumärken, men vi är inte bundna till specifika agenturer utan vårt mål är att vara ett problemlösande företag.

PRODUKTNYHET: Sonys Tough-kort är här (Uppdaterad)

PRODUKTNYHET: Sonys Tough-kort är här (Uppdaterad)

PRODUKTNYHET: Specifikationer läckta för kommande Tamron-objektiv

PRODUKTNYHET: Specifikationer läckta för kommande Tamron-objektiv