BRANSCHNYHET: Mediatec stärker sin närvaro i Danmark

BRANSCHNYHET: Mediatec stärker sin närvaro i Danmark

Förvärvar tillgångar och anställda från FilmGEAR-ägda Showcare. 

NEP:s dotterbolag Mediatec Denmark ApS satsar stort på den danska marknaden. En viktig sådan, berättar man i pressutskicket, där man etablerat sig allt mer inom företagsevent, underhållningsbranschen, sport och installation. För att befästa sin position ytterligare ett snäpp, förvärvar man FilmGEAR-ägda ljud-, ljus och displayaktören Showcares tillgångar, vars anställda nu även flyttas över till Mediatec Denmark. 

– Förvärvet av Showcare och starten av Mediatec Denmark ApS är en del av en bredare NEP/ Mediatec-strategi för att fortsätta vår geografiska expansion, säger Kenneth Paterson, Mediatecs CEO. Förvärvet är ett perfekt komplement till vår nya bas i Malmö och utökar de resurser som finns tillgängliga i regionen. Vi kan nu betjäna våra kunder i Danmark med riktigt lokalt stöd och få tillgång till ett mycket begåvat team med många års erfarenhet inom branschen. Vi är väldigt glada över möjligheten att stärka Mediatecs närvaro i Danmark.

PRODUKTNYHET: Genelec introducerar högpresterande studioduo

PRODUKTNYHET: Genelec introducerar högpresterande studioduo

BRANSCHNYHET: Specsavers gör stor signage-satsning i Norge

BRANSCHNYHET: Specsavers gör stor signage-satsning i Norge