PRODUKTNYHET: Atlonas nya serie Opus avtäckt

PRODUKTNYHET: Atlonas nya serie Opus avtäckt

Introducerar tre switchar och en mottagare för små till medelstora applikationer. 

Om man arbetar i små till medelstora företag, inom exempelvis detaljhandeln eller hotell, och söker en AV-lösning för distribution ut till flera zoner, hamnar man direkt i Atlonas skottlinje i samband med släppet av Opus-serien. 

Serien består av tre HDMI-till-HDBaseT-switchar och en mottagare för signaldistribution i 4K HDR. Matrisswitcharna, som går under titlarna AT-OPUS-46M (4x6), 68M (6x8) och 810M (8x10), har Ethernet Pass Through, dubbelriktad IR och RS-232-kontroll för signaler som sträcker sig upp emot 100 meter. Samtliga är HDCP 2.2-kompatibla, stöder 4K/UHD/HDR10 (60 Hz, 4:4:4 Chroma-sampling) och HDMI i upp till 10 Gbps. 

Mottagaren, AT-OPUS-RX, är PoE-driven och specificerar vidare IR, RS-232 och kontroll över Ethernet, exempelvis av displayer. Enheten är kompatibel med samtliga upplösningar och format enligt HDMI 2.0b

Vidare kompatibilitet listar Atlonas AT-JUNO-451-HDBT-switcher och Velocity. 

FRAMTRÄDANDE SPECIFIKATIONER

  • An equal count of fixed HDMI to HDBaseT I/Os with two additional HDMI outputs satisfy a range of output needs and designations and assist with right-sizing small to medium AV routing requirements without the need to stock multiple I/O card SKUs.
  • Visually lossless VESA Display Stream Compression delivers extremely high, pristine image quality and 4K/60 4:4:4 signal extension over HDBaseT with zero latency.
  • Simultaneous TOSLINK and analogue stereo outputs for each HDBaseT output result in multiple options for integrating whole-house audio solutions.
  • Control capability via the IR remote, front panel control and GUI-based integrated web server, as well as IR integration between locally connected sources, remote displays over HDBaseT and control system.
  • Integrated display control via CEC
  • Ultra-quiet 2U enclosure with active cooling ensures continuous reliability.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: ATLONA, WWW.ATLONA.COM

PRODUKTNYHET: Power Junkie tar fotografer på Kickstarter med storm

PRODUKTNYHET: Power Junkie tar fotografer på Kickstarter med storm

PRODUKTNYHET: Sennheiser släpper Memory Mic

PRODUKTNYHET: Sennheiser släpper Memory Mic