PRODUKTNYHET: Genelec introducerar högpresterande studioduo

PRODUKTNYHET: Genelec introducerar högpresterande studioduo

Lanserar tvåvägsmonitorn S360 och subwoofern 7382.

Utöver att fungera som en lämplig duo för postproduktion och filmmixning, duger S360 och 7382 gott och väl för musikproduktion och playback av genrer så som EDM, hävdar Genelec i sin pressrelease. 

Klädda i trä av utlovad högsta kvalitet, kommer inledningsvis S360 med ett tiotums baselement baserat på sin Master-serie, samt en helt integrerad DCW (Directivity Control Waveguide) som understödjer dess 1,7-tums, titanmembransförsedda kompressionsdiskant. Hantering av SPL-nivåer på 118 dB och över, och referenslyssning på över tio meters avstånd, ska således inte vara några problem. 

Vidare lovord är "utomordentlig" on-axis-karakteristik och ofärgad 95- till 75-graders spridningsvinkel. Oavsett om S360 monteras på eller i väggen, eller placeras på bordet, bibehålls den goda basåtergivningen genom LIP-teknologin och Iso-Plate.

Vad beträffar subwoofern 7382 sägs den vara företagets mest kraftfulla subbas någonsin och levererar frekvensförlängning ned till 15 Hz och 130 dB SPL. Här ryms tre 15-tums-element, omslutna i ett vibrations-fritt skal med reflexportar som försäkrar låg distorsion. 

Konfigurering, kalibrering, med mera, sköts via mjukvaran GLM Software. 

PRIS: S360: 4 595 DOLLAR, 7382: 11 995 DOLLAR
TILLVERKARE: GENELEC, WWW.GENELEC.COM

PRODUKTNYHET: Sennheiser släpper Memory Mic

PRODUKTNYHET: Sennheiser släpper Memory Mic

BRANSCHNYHET: Mediatec stärker sin närvaro i Danmark

BRANSCHNYHET: Mediatec stärker sin närvaro i Danmark