PRODUKTNYHET: Power Junkie tar fotografer på Kickstarter med storm

PRODUKTNYHET: Power Junkie tar fotografer på Kickstarter med storm

Blind Spot Gear rosas för sin portabla batterilösning.

Färre prylar i väskan är det nog ingen kameraoperatör som har något emot. Blind Spot Gear, som sedan en tid tillbaka gjort ett namn för sig på Kickstarter, är i full gång med att promota ett projekt för just denna fråga: Power Junkie. 

Power Junkie beskrivs av företaget som en "schweizisk armékniv för Sonys L-serie batterier", alltså de populära NP-F-modellerna, och fungerar som en kombinerad strömdistributions- och laddningsstation. Anslutningarna som möjliggör detta är två USB-portar, en 7.2-volts DC-port samt ytterligare två USB-portar (C och Micro).

Strömförsörjningen till kameran sker via USB-kabel eller en dummy-lösning via DC-kabel. Och för laddning av batterierna nyttjar man USB-C- och Micro USB-portarna. Lämpligt nog har man även inkluderat en rad fästanordningar i form av 1/4"-20-gänga, cold shoe och en ögla för buntband.

Power Junkie förväntas säljas i butiker från och med december i år. 

Följ Blind Spot Gear på deras Kickstartersida

PRIS: 49 PUND (567 KRONOR)
TILLVERKARE: BLIND SPOT GEAR, WWW.BLINDSPOTGEAR.COM

PRODUKTNYHET: Efterfrågad breakout-box från Neutrik

PRODUKTNYHET: Efterfrågad breakout-box från Neutrik

PRODUKTNYHET: Atlonas nya serie Opus avtäckt

PRODUKTNYHET: Atlonas nya serie Opus avtäckt