BRANSCHNYHET: Jonas Örn ansluter till Bose Professional

BRANSCHNYHET: Jonas Örn ansluter till Bose Professional

Företagets nya Territory Manager ansvarar för samtliga Bose Pro Partners i regionen kring Mälardalen och norrut. 

Bose Professional Scandinavia anställer Jonas Örn som Territory Manager för samtliga Bose Pro Partners i regionen kring Mälardalen och norrut. Jonas kommer från Special-Elektronik där han de senaste 14 åren haft roller som Key Account Manager och teamledare.

Henrik von Mentzer, Sales Manager Bose Professional Scandinavia kommenterar:

– Jag är väldigt glad att över att få med Jonas i vårt starka team, som nu består av tolv personer i Skandinavien. Med hans mångåriga erfarenhet av teknisk försäljning och att skapa långsiktiga kundrelationer är jag övertygad om att han kommer att tillföra oss och våra partners mycket positivt. Bose Professional är inne i en spännande och expansiv fas och detta är ett led i att ytterligare stärka vår position.

EVENT: Genelec drar ut på vägarna med roadshowen Moments

EVENT: Genelec drar ut på vägarna med roadshowen Moments

PRODUKTNYHET: Panasonic lanserar referensprojektor i installationsklassen

PRODUKTNYHET: Panasonic lanserar referensprojektor i installationsklassen