PRODUKTNYHET: Panasonic lanserar referensprojektor i installationsklassen

PRODUKTNYHET: Panasonic lanserar referensprojektor i installationsklassen

12 000-lumens laserprojektor i kompakt och lätt design. 

Med Solid Shine-laserprojektorn PT-RZ120 kompletterar Panasonic sitt filterfria 1-Chip DLP laserfosfor-sortiment. Den är monterad i samma chassi som PT-RZ660-serien (6 000 lumen) och lovar "hög bildkvalitet" skapad av sitt hybridhjulsystem, inkluderat Solid Shine-laserenheterna med dubbel lasermodul och dubbla fosforhjul, som reproducerar "rena färger" genom att kombinera "skarp och levande" bildbehandling. 

Digitalmodulerad 10 000:1 dynamisk kontrast styr ljusutmatningen bild-för-bild, beroende på bildernas behov, medan en synkroniseringsfunktion för flera projektorer möjliggör styrning av dynamiska kontrast- och slutarfunktioner över ett nätverk av projektorer, synkroniserat från en masterprojektor.

PT-RZ120 stöder 4K-videosignalingång via enkelkabel, Digital Link, eller en HDMI-terminal och är ytterligare inriktad mot pro-installationer med 3G-SDI som kompletterar HDMI-, DVI-D-, 5BNC-, D-Sub-, och RS232C-anslutningarna.

Projektorerna är konstruerade för att integreras i befintliga styrsystem och är kompatibla med HDBaseT-, Art-Net-, Crestron Connect-, och PJLink-protokollen, och delar Panasonics familj av utbytbara objektiv för 1- Chip DLP-modeller.

Projektorn erbjuder även underhållsfri drift i upp till 20 000 timmar, täta och dammbeständiga optiska enheter och ett kylsystem som eliminerar behovet av luftfilter. Maskinen levereras i oktober. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: PANASONIC, BUSINESS.PANASONIC.SE

 

 

BRANSCHNYHET: Jonas Örn ansluter till Bose Professional

BRANSCHNYHET: Jonas Örn ansluter till Bose Professional

UTE NU: Monitor September (Ljudinstallation)

UTE NU: Monitor September (Ljudinstallation)