BRANSCHNYHET: Intinor söker supportansvarig

BRANSCHNYHET: Intinor söker supportansvarig

Med arbetsplats på huvudkontoret i Umeå.

Foto: Johannes Oscarsson

FRÅN INTINORS HEMSIDA

Till vårt huvudkontor i Umeå söker vi nu en supportansvarig! Är du initiativrik, tekniskt intresserad och trivs med att bygga starka kundrelationer? Då hoppas vi att du söker denna tjänst!
Som supportansvarig är det du som driver, utvecklar och ansvarar för företagets supportavdelning. Du ansvarar för att inkommande supportärenden löses professionellt och arbetar proaktivt för att undvika att fel uppstår. Din roll kommer att innebära nära samarbete med marknadsavdelningen där du agerar tekniskt säljstöd och säkerställer att nya kunder får bästa möjliga start på sin kundresa. Du har med andra ord en central roll i företaget och kommer ha stor möjlighet att påverka.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats på ett företag som växer internationellt och ligger i framkant inom sitt område. Vi är ett gäng härliga kollegor med högt driv och familjär stämning där alla jobbar tillsammans och inte är rädda för att hugga i där det behövs.

Ansök här: https://clockworkpersonal.se/annons/4811/

Läs vårt reportage om Intinor här.

PRODUKTNYHET: Delkin introducerar XQD-kort till sortimentet

PRODUKTNYHET: Delkin introducerar XQD-kort till sortimentet

PRODUKTNYHET: Lectrosonics lanserar SPDR

PRODUKTNYHET: Lectrosonics lanserar SPDR