PRODUKTNYHET: Delkin introducerar XQD-kort till sortimentet

PRODUKTNYHET: Delkin introducerar XQD-kort till sortimentet

Korten lovar “maxad prestanda”, skriver Focus Nordic.

Den nya kortserien från Delkin går under namnet Premium 2933X XQD, och är riktade till “kräsna konsumenter, yrkesfotografer och videofilmare som investerat i kameror från Nikon, Sony och Phase One”, lyder nyhetsnotisen från Focus Nordic.

Exempel på systemkameror som använder XQD-kort är Nikon D5, Nikon D850, Nikon D500 samt de nya spegelfria modellerna Nikon Z6 och Z7. Hos Sony används XQD-kort i broadcast-kameror av typen XDCAM Super 35mm, till exempel Sony PXW-FS7 och FS7 M2.

Delkins 2933X XQD-kort kommer i tre storlekar – 64 GB, 120 GB och 240 GB. Med version 2.0 av XQD-formatet samt stöd för andra generationens PCI Express-gränssnitt garanteras “extremt snabb” överföring av information.

Skrivhastigheten på uppemot 400 MB/s ger enligt distributören möjlighet att ta långa serier med högupplösta RAW-bilder utan avbrott och spela in video i DCI 4K eller Full-HD i 180 bilder/s utan risk för sjunkande frekvens. Dess läshastighet på 440 MB/s gör att bilder och videomaterial “snabbt kan föras över till en dator för redigering, vilket ger en förbättring av arbetsflödet”.

SNABBFAKTA FRÅN FOCUS NORDIC

  • Finns med 64 GB, 120 GB och 240 GB lagringskapacitet

  • Läshastighet: 440 MB/s

  • Skrivhastighet: 400 MB/s

  • Stöd för XQD formatversion 2.0 och PCI Express Gen 2

  • Klarar mycket snabb serietagning i högupplöst RAW-format

  • Lagra 4K filmer i högsta kvalitet utan risk för sjunkande bildfrekvens

  • Höghastighetsöverföring av filer för att snabba upp arbetsflödet

  • Extremt tålig konstruktion

  • Garanti med utbyte av kortet inom 48 timmar

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: DELKIN,
WWW.DELKIN.COM

REPORTAGE: Dot Audio utrustar glödhet takterrass (Ljudinstallation)

REPORTAGE: Dot Audio utrustar glödhet takterrass (Ljudinstallation)

BRANSCHNYHET: Intinor söker supportansvarig

BRANSCHNYHET: Intinor söker supportansvarig