IBC 2018: Phabrix test- och mätinstrument får nya finesser

IBC 2018: Phabrix test- och mätinstrument får nya finesser

Introducerar SMPTE ST 2110-kompatibilitet, nya verktyg för stresstest och blickar framåt mot 25G.

I rampljuset i broadcast-aktörens monter står Qx-serien, test- och mätinstrumentet som enligt den brittiska tillverkaren är det vassaste stresstest-verktyget för hybrida nätverk (IP/SDI). På IBC i år demonstrerade man sina senaste finesser för både IP, HDR, 4K/UHD och SDI.

Now with SMPTE 2110 (-10, -20, -30 and -40) with PTP and ST 2022-6 support, the Qx offers an unbeatable solution for next-generation hybrid IP/SDI environments. New stream and network analysis tools include a Packet Profile Generator (PPG), offering an advanced toolset for stress testing video networks, and Packet Interval Timing (PIT) analysis for rapid diagnosis of issues such as packet congestion. The Qx Series’ new SDI-STRESS option provides an advanced toolset for SDI interface stress testing which, together with its fast, automated 12G-SDI physical layer analysis employing RTE™ (Real-Time Eye) technology, provides a world-class solution to SMPTE compliance verification of 12G/6G/3G/HD-SDI interfaces. Adding to its already comprehensive PQ HDR toolset, the Qx Series also now offers support for Hybrid Log-Gamma (HLG), S-Log3 and SR Live, enhancing the visualization and analysis of 4K/UHD and HD content.
— Phabrix

Qx har även ett fullt konfigurerbart gränssnitt som öppnar för att sätta en helt egen ton för hur man vill arbeta. Vad som banar väg för detta är VNC-teknologin som gör att upp till 16 fönster, skalbara sådana, kan köras simultant. Systemet kan även styras på distans, varifrån man kan utföra analyser, monitorering och tester.

RELEASE: UTE NU
PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: PHABRIX,
WWW.PHABRIX.COM

TEST: 64 Audio U18 Tzar

TEST: 64 Audio U18 Tzar

IBC 2018: Nytt och kompakt linbanekamerasystem från Broadcast Solutions-ägda Robycam

IBC 2018: Nytt och kompakt linbanekamerasystem från Broadcast Solutions-ägda Robycam