IBC 2018: Kontrollera större eller mindre ljusuppsättningar via telefonen eller surfplattan

IBC 2018: Kontrollera större eller mindre ljusuppsättningar via telefonen eller surfplattan

Arris nya app Stellar förenklar detta med tydligt grafiskt gränssnitt.

Sitter du på en telefon eller surfplatta av iOS- eller Android-snitt kan du nu sköta dina DMX-inställningar för fixturer i SkyPanel- och L-serien via appen Stellar, som med sitt tydliga, grafiska gränssnitt ska göra detta till en enkel match. Och detta berör såväl mindre, som större applikationer. Stellar sköter i stort sett rubbet, inkluderat allt vad berör DMX, och låter den bakom spakarna fokusera på kreativiteten.

Med en SkyLink placerad mellan Stellar-appen i din hand och exempelvis ett par SkyPanel S30:or snappar appen upp vilka fixturer som är i bruk. Därefter är det bara att välja och vraka mellan de olika färg- och ljusinställningarna i Stellar, som nu även inkluderar 300 gel-filter och och ett 45 färger stort bibliotek för matchning av andra ljuskällor för S30. Smidigt, minsann!

RELEASE: UTE NU
PRIS: GRATIS NEDLADDNING
TILLVERKARE: ARRI,
WWW.ARRI.COM

REPORTAGE: Wallenbergssalen på GU får nytt högtalarsystem signerat Kling & Freitag

REPORTAGE: Wallenbergssalen på GU får nytt högtalarsystem signerat Kling & Freitag

IBC 2018: Snabbarbetad camcorder från Sony

IBC 2018: Snabbarbetad camcorder från Sony