PREMIÄR: Monitor Roadshow Finland 2018

PREMIÄR: Monitor Roadshow Finland 2018

Teknikturnén inleds i dag i Jyväskylä och fortsätter sedan mot Tammerfors, Åbo och Helsingfors. 

Efter genomförda turnéer i Sverige och Norge tas Monitor Roadshows mässkoncept över Östersjön till grannarna i öst. Under fyra dagar kommer turnéekipaget färdas från Jyväskylä, ned till huvudstaden Helsingfors. På vägen stannar man också till vid mässanläggningar i de sydliga städerna Tammerfors och Åbo.

Hack i häl med turnébussen rullar utrustning representerad av tillverkare och distributörer i Norden. I kategorierna ljud, ljus, bild, media- och AV-teknik kommer man som besökare kunna skåda allt från mikrofoner, till kameror och scendekor. Samtidigt ges möjlighet att inte enbart knyta kontakter med företag, utan även med branschkollegor och yrkesverksamma inom andra områden.

Med under denna upplaga är Adam Hall Group, Audico, Bright Group, Broadcast Solutions, Cablefree LED, Electro Waves, F Pro Esitystekniikka, Focus Nordic, German Light Products, Kauko, Noretron Broadcast, Panasonic Business, Sennheiser, ShowTex, Studiotec, Tele-Tukku, Westridge Audio och Yamaha.

Dörrarna till Jyväskylä Fair, Leonardo Hall i Tammerfors Exhibition and Sports Centre, Turku Fair Center i Åbo och Messukeskus i Helsingfors öppnar klockan 10:00 och stänger klockan 16:30.

Om du är nyfiken på Monitor Roadshow Finland 2018 kan man besöka mässans hemsida, www.monitorroadshow.fi, där du kan läsa mer om innehållet och konceptet. För att följa resan genom Finland finns Facebooksidan Monitor Roadshow Finland, där man även kan läsa korta intervjuer med utställarna. 

PRODUKTNYHET: Första kamerriggen till Pocket Cinema Camera 4K är här

PRODUKTNYHET: Första kamerriggen till Pocket Cinema Camera 4K är här

PRODUKTNYHET: Audinate uppdaterar Dante Domain Manager

PRODUKTNYHET: Audinate uppdaterar Dante Domain Manager