IBC 2018: Häng monitorn runt halsen med Vocas Director's Cage

IBC 2018: Häng monitorn runt halsen med Vocas Director's Cage

Passar monitorer på fem och sju tum och kan expanderas bäst man vill.

Den flitiga tillbehörstillverkaren Vocas har återigen fångat teknikpressens uppmärksamhet. Utöver att man är i tagen med att finslipa sin kommande E-mount-to-LPL-mount-adapter, är man nu redo att skeppa sin nya monitorbur, Director’s Cage.

Som du kan se i bildspelet nedanför, är denna bur expanderbar i flera steg. Antingen nöjer man sig med de lädergreppförsedda handtagen och monitorn fastknäppt med quick release-fästet, uppbackade av en tillbehörsplatta för exempelvis trådlös utrustning och batteri (basic), eller så köper man advanced-paketet med stativfäste (bild 2), eller pro-lösningen som även innehåller ett solskydd (bild 3). Givetvis kan du välja att låta basic-konceptet ackompanjeras av solskyddet, utan stativfästet. The choice is yours.

Samtliga delar säljs även separat.

RELEASE: UTE NU
PRIS: BASIC: 359 EURO, ADVANCED: 450 EURO, PRO: 640 EURO
TILLVERKARE: VOCAS,
WWW.VOCAS.COM

IBC 2018: BirdDog introducerar världsunik PTZ-linje

IBC 2018: BirdDog introducerar världsunik PTZ-linje

IBC 2018: Världsdebut för Wisycoms MRK 980

IBC 2018: Världsdebut för Wisycoms MRK 980