IBC 2018: Sachtler ökar bärkapaciteten i Flowtech-serien

IBC 2018: Sachtler ökar bärkapaciteten i Flowtech-serien

Flowtech 100 klarar nu upp emot 30 kilogram.

Minns du Vinten Flowtech 75? Som du kanske vet är Vinten, likt varumärket Sachtler, Vitec Group-ägt och släppte då varsin version av 75:an. Nu har man lanserat en ny version, med samma kolfiberteknologi och låsmekanism som gör uppresning och nedfällning ruskigt snabbt, fast med en högre bärkapacitet.

Medan Flowtech 75 pallade med 20 kilogram, klarar nya Flowtech 100 upp emot 30 kg. Med andra ord är stativserien mottaglig för att tas med ut på ENG-jobb i fält och när det vankas dokumentärfilmning.

A year ago, we made tripod history with the introduction of Flowtech 75, the world’s fastest-deploying tripod. Based on the reviews and feedback, Flowtech 75 has transformed the way camera operators work — it’s faster, easier, and incredibly lightweight but also rock-solid and a back-saver, just to name a few of the comments. Now, with Flowtech 100, we’ve taken everything that’s great about Flowtech 75 and delivered it in a tripod geared to the professional 100 mm class of users, with the ability to support the demanding payloads of hard-working field news reporters and documentarians.
— Barbara Jaumann, Product Manager, Vitec Production Solutions

Flowtech 100 passar enligt Vitec ypperligt tillsammans med Arri Alexa Mini, Blackmagic Design Ursa Mini Pro, Red Weapon och Sony FS7, med flera.

RELEASE: OKTOBER
PRIS: 2 900 EURO (UTAN HUVUD)
TILLVERKARE: SACHTLER & VINTEN,
WWW.SACHTLER.COM, WWW.VINTEN.COM

IBC 2018: Slutknappat med Ultritouch från Ross Video

IBC 2018: Slutknappat med Ultritouch från Ross Video

IBC 2018: BB&S lanserar LED-kraftpaketet CBL 1

IBC 2018: BB&S lanserar LED-kraftpaketet CBL 1