BRANSCHNYHET: Skåne TV i samarbete med Intinor

BRANSCHNYHET: Skåne TV i samarbete med Intinor

Möjliggör nu för Skåne TV att säkra sina tv-signaler från arenorna till de stora tv-bolagen men också att utveckla sitt MCR med Off-tube-kommentering.

Intinor, som utvecklar egna produkter och har helhetslösningar inom området video-över-IP-nät, inleder nu ett samarbete med Skåne TV. Företaget, med säte i Ystad, erbjuder tv-produktion, livestreaming, webb och bildproduktion.

– Vi på Skåne TV är glada att vi har inlett ett samarbete med Intinor som är en av de världsledande inom video och ljudöverföring över IP, säger Head of Production, Henrik Sonne. Samarbetet med Intinor gör att vi som produktionsbolag kan säkra våra tv-signaler från arenorna till de stora tv-bolagen men också att vi kan utveckla vårt MCR med Off-tube-kommentering.

Henrik Sonne, Skåne TV

Henrik Sonne, Skåne TV

 
BRANSCHNYHET: Anders Nylander utsedd till ny långfilmskonsulent på Svenska Filminstitutet

BRANSCHNYHET: Anders Nylander utsedd till ny långfilmskonsulent på Svenska Filminstitutet

TEST: 64 Audio U18 Tzar

TEST: 64 Audio U18 Tzar