PRODUKTNYHET: Bose introducerar två nya förstärkare i PowerShare-serien

PRODUKTNYHET: Bose introducerar två nya förstärkare i PowerShare-serien

PS404D och PS604D integreras samtidigt med Dante-teknologi.

Medan den förstnämnda modellen levererar 400 watt delbart på fyra kanaler, och den andra 600 watt delbart på sex kanaler, har maskinerna en gemensam nämnare i att de båda är försedda med Dante-teknologi. Något som tillverkarens Product Line Manager, Ashraf Elghamrawi nu lovar ge ökad anslutningsflexibilitet och installatörerna friheten att placera förstärkaren på en annan plats än vid själva källan.

När PowerShare-förstärkarna intoducerades på marknaden 2006, gav Bose Professional installatörer en stor ny fördel – friheten att fördela effekten där det behövs och slippa slösa på förstärkarens kapacitet där den inte behövs. Flerkanalsförstärkare som bryts fria från det mer traditionella upplägget med en fast effekt per kanal, har mottagits väldigt väl. Systemintegratörerna menar att ”effektfördelning” bidrar till att projekten blir mer öppna och tillgängliga, och de bad också om digitala ingångsalternativ för ännu större flexibilitet. Detta har Bose tagit fasta på i och med dessa fyra senaste tillskotten inom PowerShare som levererar just det våra partners och integratörer önskar.
— Ashraf Elghamrawi

PS404A och PS604A erbjuder AmpLink-anslutning, som är företagets in-rack Cat 5/6 digitala ljuddistributionslösning och stöds i Bose senaste DSP-enheter. Dante-modellerna tillåter blandade ingångar med hjälp av digitala eller inbyggda analoga ljudanslutningar.

SPECIFIKATIONER

PS404D

Amplifier Power: 4 x 100W (THD+N < 0.04%, 1 kHZ, 4-8 Ω, 70/100V)
Maximum Rated Power: 400 W @ 4-8 Ω, 70/100 V
Input Channels: Analog: 4 balanced, Dante: 4 Digital
Output Channels: Analog: 4

PS604D

Amplifier Power: 4 x 150W (THD+N < 0.04%, 1 kHZ, 4-8 Ω, 70/100V)
Maximum Power: 600 W @ 4-8 Ω, 70/100 V
Input Channels: Analog: 4 balanced, Dante: 4 Digital
Output Channels: Analog: 4

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: BOSE PROFESSIONAL, PRO.BOSE.COM

BRANSCHNYHET: Edgeware förvärvar Cavena Image Products

BRANSCHNYHET: Edgeware förvärvar Cavena Image Products

REPORTAGE: På set med A-, B- och C-foto under säsong två av Vår tid är nu

REPORTAGE: På set med A-, B- och C-foto under säsong två av Vår tid är nu