BRANSCHNYHET: Adapt öppnar kontor i New York

BRANSCHNYHET: Adapt öppnar kontor i New York

Vill bli ännu bättre på att hjälpa sina skandinaviska kunder med deras projekt i USA, och sina amerikanska kunder med deras projekt i Europa.

Sedan årsskiftet har man kunnat finna Adapt på Manhattan, 900 3rd Avenue, 29:e våningen, där man tillsammans med andra svenska entreprenörs- och tillväxtbolag sitter i hubben Gateway. Samtidigt finns fortfarande kvar i Stockholm, Linköping och Göteborg.

– Vi har de senaste åren sett en stor ökning av nya projekt och kunder i USA. Från vårt kontor i New York kan vi jobba ännu närmre våra lokala partners i de projekt vi genomför i USA, och vi får också möjlighet att arbeta ännu bättre med våra amerikanska kunder och deras projekt i Europa. Att befinna sig i samma tidszon, kunna träffas och förstå den lokala affärskulturen underlättar och effektiviserar arbetet enormt, berättar Viking Grandin, en av Adapts två grundare.

- En viktig del i vår New York-satsning är också är att ge våra medarbetare i Sverige möjlighet att kunna inspireras av och jobba från en ny plats. Vilken stad är då bättre än New York där det varje dag, dygnet runt, poppar upp nya spännande event, installationer och projekt som vi kan få inspiration av till våra egna projekt?, fortsätter Viking.

BRANSCHNYHET: Focus Nordic blir distributör för Rotolight

BRANSCHNYHET: Focus Nordic blir distributör för Rotolight

BRANSCHNYHET: Sennberg första svenska distributör för amerikanska Gig Gear

BRANSCHNYHET: Sennberg första svenska distributör för amerikanska Gig Gear