PRODUKTNYHET: Panasonics AG-CX350 – första camcordern med NDI HX-anslutning

PRODUKTNYHET: Panasonics AG-CX350 – första camcordern med NDI HX-anslutning

Kombinerar “avancerad anslutningsfunktionalitet” med “högkvalitativ bildproduktion” för broadcast- och streaming-applikationer.

Nya AG-CX350 är den första camcordern i branschen att erbjuda NDI HX-anslutning, vilket enligt pressutskicket garanterar jämn videoöverföring och kamerakontroll över IP för liveevents och webbdistribution och innebär att kameran kan byggas in i större system och arbeta ihop med Panasonic PTZ-kamerasystem utrustade med NDI|HX och Panasonic Live Production Center (AV-HLC100).

Kameran har en vidvinkel på 24,5 mm med ett optiskt 20x-zoomobjektiv och en ny 1.0-type 4K MOS-sensor som möjliggör 10-bitars bildkvalitet och 4K- (UHD) eller FHD-upplöst inspelning upp till 50/60p på ett SDXC-kort. Den erbjuder också ett HLG-gammaläge för att stödja HDR-bildproduktion.

Kameran har LCD-skärm, parallella SDI/HDMI-utgångar, HEVC codec (LongGOP, 10-bit, 4:2:0/MOV) och väger 1,9 kg. Den stödjer en livestreamingfunktion för Facebook och Youtube med kompatibla RTSP- och RTMP-protokoll, och kommer även att stödja MXF P2-filformatet för potentiella broadcast-applikationer och möjliggöra AVC-Intra och AVC-LongG.

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: PANASONIC BUSINESS,
BUSINESS.PANASONIC.CO.UK

BRANSCHNYHET: Sverigepremiär för d&b:s KSL

BRANSCHNYHET: Sverigepremiär för d&b:s KSL

BRANSCHNYHET: Artifon öppnar kontor i Stockholm

BRANSCHNYHET: Artifon öppnar kontor i Stockholm