BRANSCHNYHET: DPA utser Thomas Frederiksen till försäljningschef i Asien-Stillahavsregionen

BRANSCHNYHET: DPA utser Thomas Frederiksen till försäljningschef i Asien-Stillahavsregionen

Danska mikrofontillverkaren stärker sin närvaro i öster.

Efter att ha spenderat fyra år på Brüel & Kjær, som sedan blev DPA Microphones, är Thomas Frederiksen således ett bekant ansikte för folket hos den danska tillverkaren. Och med åtskilliga år på pro audio-marknaden i Asien, där han närmast befunnit sig på en topposition som Managing Director för Shure Japan, är han nu “tillbaka” och stationeras i skrivande stund på det sex år gamla kontoret i Hong Kong.

– Jag är väldigt glad över att ha Thomas ombord, kommenterar DPA-vd:n Kalle Hvidt Nielsen. Asien-Stillahavsregionen är en mycket viktig region för DPA, och jag vet att han med sin starka bakgrund där och sin omfattande erfarenhet i Asien, i synnerhet Japan, kommer att hjälpa till att driva teamet för att utveckla ännu närmare förbindelser med våra distributörer, återförsäljare och kunder över hela regionen.

– Att arbeta för ett företag med ett så starkt utbud av avancerade produkter på så många olika marknader är något jag ser starkt fram emot, säger Frederiksen. Personligen ser jag detta som en spännande utmaning för att jag ska kunna lära mig om sektorer som teater och broadcast, som är nya för mig.

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik förstärker säljsidan

BRANSCHNYHET: Special-Elektronik förstärker säljsidan

BRANSCHNYHET: Priebe Scenteknik och Scan-Rig bildar gemensamt bolag

BRANSCHNYHET: Priebe Scenteknik och Scan-Rig bildar gemensamt bolag