PRODUKTNYHET: Nytt högtalarflaggskepp från Focal

PRODUKTNYHET: Nytt högtalarflaggskepp från Focal

Franska Focal visade nyligen upp Trio11 Be – en trevägshögtalare som även går att använda som en tvåvägshögtalare.

Focal Trio11 Be är en trevägshögtalare med aktiv drivning, det finns total 550 watt att tillgå från de tre inbyggda slutstegen. Högtalaren har en ljudtrycksnivå på upp till 118 dB och går att använda både vertikalt och horisontellt, så högtalaren fungerar både som närfälthögtalare och som huvudhögtalare.

Trio11 Be har nyutvecklade membran både i bas- och mellanregister, medan de höga frekvenserna sköts av Focals berylliumdiskant. Det går även att använda den som en tvåvägshögtalare i det så kallade focus-läget. Detta läge stänger av baselementet, vilket efterliknar ljudet i basfattiga ljudsystem, något som enligt Focal kan vara användbart för att säkerställa ljudkvaliteten i system med begränsad bandbredd.

PRIS: 3 999 DOLLAR/STYCK
TILLVERKARE: FOCAL,
WWW.FOCAL.COM

PRODUKTNYHET: Sennheiser avtäcker ny in-ear-duo

PRODUKTNYHET: Sennheiser avtäcker ny in-ear-duo

BRANSCHNYHET: Digital signage-företaget MultiQ utser ny vd.

BRANSCHNYHET: Digital signage-företaget MultiQ utser ny vd.