PRODUKTNYHET: Solid State Logics Live-sortiment utökas

PRODUKTNYHET: Solid State Logics Live-sortiment utökas

Ersätter L300 och L500 genom introduktionen av mixrarna L350 och L550.

De nya mixerborden hanterar fler antal processade kanaler, 216 och 288 kanaler för L350 respektive L550.  Borden kommer även med nytt X-Light Dante I/O-format som klarar 256×256 audiokanaler, med full styrning av SSL:s stageboxar. Befintliga L300- och L500-ägare kan uppgradera till de nya modellerna.

Ihop med borden lanseras även en ny stagebox, SB 16.12 med 16 analoga mic/line in, och åtta analoga line  + 4 AES ut. En ny mjukvara, v. 4.8, har också släppts. Den ger bättre översikt av gränssnittet och förbättrat arbetsflöde, samt mycket snabbare uppdatering av skärmarna, med mera.

PRISER: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: SOLID STATE LOGIC,
WWW.SOLIDSTATELOGIC.COM

KURS: Keir Beck kommer till Sverige för en workshop i stuntriggning

KURS: Keir Beck kommer till Sverige för en workshop i stuntriggning

PRODUKTNYHET: Neumanns första professionella studiohörlurar är här

PRODUKTNYHET: Neumanns första professionella studiohörlurar är här