BRANSCHNYHET: Fitzpatrick ny distributör för Kali Audio

BRANSCHNYHET: Fitzpatrick ny distributör för Kali Audio

Studiomonitorer från nystartat amerikanskt företag nu i den svenska aktörens sortiment.

För strax över ett år sedan grundades Kali Audio i södra Kalifornien. Strax därefter lanserade man sin första studiomonitor, Project Lone Pine – namngiven efter startpunkten för bestigarna som sedan beger sig för ett erövra berget Mt. Whitney (ingångsbilden). Och sedan slutet på februari är Fitzpatrick distributör för varumärket.

– Vi är stolta och glada över att presentera Kali Audio som ny agentur hos Fitzpatrick i Danmark, Norge och Sverige. Kali Audio är en ny tillverkare av professionella studiomonitorer och grundades i januari 2018 av några av Pro Audio-branschens mest begåvade och passionerade personer, skriver distributören på sin hemsida. Kali Audios produkter är designade och utvecklade i Kalifornien och varje produktfamilj kommer att bli uppkallad efter en stad eller ort i Kalifornien.

PRODUKTNYHET: Multifunktionell arbetshäst från High End Systems

PRODUKTNYHET: Multifunktionell arbetshäst från High End Systems

REPORTAGE: StreamTeam, Helsingfors

REPORTAGE: StreamTeam, Helsingfors