PRODUKTNYHET: Multifunktionell arbetshäst från High End Systems

PRODUKTNYHET: Multifunktionell arbetshäst från High End Systems

Introducerar SolaFrame 1000 för världen.

High End Systems framing-fixtur-serie SolaFrame består, utöver den 20 000 lumen starka 1000-modellen, i dag av 750, 2000 och 3000, vilket gör att SolaFrame 1000 hamnar i skiktet för medelstora applikationer. Hur som helst, funktionerna verkar vara identiska oavsett vilken modell man investerar i.

Vid sidan av den huvudsakliga funktionen, att kunna ”frejma” ljuset i en rad olika former, finns här gobohjul, färghjul, CMY-mix, animationshjul, LED-animation, prism, iris, frost, lens-defogger, 12 till 40 graders zoom och ett CRI-värde på 85+.

PRIS: 89 900 KRONOR
TILLVERKARE: HIGH END SYSTEMS,
WWW.HIGHEND.COM

PRODUKTNYHET: Sömlös integrering av analog och digitalt

PRODUKTNYHET: Sömlös integrering av analog och digitalt

BRANSCHNYHET: Fitzpatrick ny distributör för Kali Audio

BRANSCHNYHET: Fitzpatrick ny distributör för Kali Audio