BRANSCHNYHET: Bambuser utser ny Chief Financial Officer

BRANSCHNYHET: Bambuser utser ny Chief Financial Officer

Linda Murray Wennberg välkomnas till teamet.

Bambuser har rekryterat Linda Murray Wennberg som ny Chief Finance Officer. Lindas senaste position var som Finanschef på Aftonbladet och var även del i ledningsgruppen för Aftonbladet TV/Video. Hon tillträdde sin tjänst den 20 februari och efterträdde Ingvar Svensson, vars interimavtal som CFO överlöper i ett tillsvidare konsultavtal.

– Det är med stor glädje som jag välkomnar Linda till Bambuser, som befinner sig i ett mycket intensivt och spännande skede. Vi har arbetat ihop tidigare på Schibsted/Aftonbladet och det ska bli väldigt kul att få jobba ihop igen. Linda har lång erfarenhet av att arbeta med digitala affärsmodeller och besitter en stor passion för att få ihop finans- och affärsutveckling samt att bygga framgångsrika team. Vidare är jag glad över att få ha kvar Ingvar som konsult i bolaget då han av tidsskäl inte kan engagera sig i samma omfattning som förut, säger Bambusers vd Maryam Ghahremani.

BRANSCHNYHET: Ericsson köper tyska Kathreins antenn- och filterdivision

BRANSCHNYHET: Ericsson köper tyska Kathreins antenn- och filterdivision

PRODUKTNYHET: Praktisk HDMI-kabel med avtagbara kontakter

PRODUKTNYHET: Praktisk HDMI-kabel med avtagbara kontakter