BRANSCHNYHET: Pliant Technologies utser Visono Media till ny distributör i Sverige

BRANSCHNYHET: Pliant Technologies utser Visono Media till ny distributör i Sverige

– Pliant Technologies CrewCom är ett banbrytande företag inom traditionell intercom.

Pliant.png

Alabama-baserade intercom-aktören Pliant Technologies breder ut sig på världskartan – med Sverige som nästa land att bocka av. Härifrån kommer nämligen Solnaföretaget Visono Media att distribuera deras system.

– Vi har mer än 20 års erfarenhet av att arbeta med traditionella intercom-system, och Pliant Technologies CrewCom är ett banbrytande sådant med avancerade RF- och nätverksfunktioner, säger Jan Westling, medgrundare av Visono Media AB. CrewComs ökade täckning och flexibilitet är huvudsakliga försäljningspunkter för våra kunder. CrewCom är extremt intuitiv och lätt att använda, vilket hjälper produktioner av alla storlekar att anpassa sig till förändrade användarantal och personal.

BRANSCHNYHET: Shure etablerar ny försäljningsregion

BRANSCHNYHET: Shure etablerar ny försäljningsregion

BRANSCHNYHET: Ericsson köper tyska Kathreins antenn- och filterdivision

BRANSCHNYHET: Ericsson köper tyska Kathreins antenn- och filterdivision